Testni server

Mobile menu
Uvjerljive pobjede pionira i kadeta u Solinu

Uvjerljive pobjede pionira i kadeta u Solinu

 
17/9/2017 - 13:38 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu!

Pioniri: SOLIN – HAJDUK 0:4 (0:3)
Utakmica 6. kola 1. HNL za pionire
Solin, Stadion pokraj Jadra
Gledatelja: 50
Sudac: Josip Dugandžić (Komin)
Strijelci: 0:1 Čubelić (5), 0:2 Petrović (28), 0:3 Petrović (32), 0:4 Petrović (69)
HAJDUK: Čović, Bradarić (od 65. Sučić), Vuko, Krolo, Pelivan, Jakir (od 53. Letaj), Dominić, Ćubelić (od 65. Žulić), Mihovilović, Čengić (od 53. Želalić), Petrović.

Pioniri Hajduka u šestom kolu 1. HNL uvjerljivo su pobijedili Solin u gostima. Konačan rezultat bio je 4:0, trostruki strijelac u pobjedi momčadi trenera Jure Srzića bio je Leonardo Petrović, a jedan pogodak postigao je Ivan Čubelić. Utakmica je u jednom trenutku kratko bila prekinuta zbog snažnog pljuska, ali je nastavljena i ipak privedena kraju.

Hajduk je vrlo rano došao u vodstvo i to je usmjerilo daljnji tijek utakmice. Čubelić je u petoj minuti odličnim udarcem s preko 20 metara načeo mrežu vratara Duje Koljanina. Posao je dovršio raspoloženi Petrović koji je čak tri puta gađao protivničku mrežu, najljepša je bila njegova minijatura u 32. minuti kada je prebacio protivničkog vratara i zatim lagano poentirao. 

Nakon velikog pljuska teren je postao težak za igru i u drugom dijelu manje se kombiniralo. I u takvim uvjetima Bijeli su stigli do pogotka. Asistent za posljednji gol na utakmici, a treći Petrovićev bio je Kristian Mihovilović koji je uputio centaršut s lijeve strane.

-----

Kadeti: SOLIN – HAJDUK 0:5 (0:2)
Utakmica 6. kola 1. HNL za kadete
Solin, Stadion pokraj Jadra
Gledatelja: 300
Sudac: Lukša Klaić (Konavle)
Strijelci: 0:1 Šarić (16), 0:2 Šarić (21), 0:3 Šarić (46), 0:4 Brnić (51), 0:5 Belančić (79)
HAJDUK: Runje, Iličić (od 52. Unušić), Vujčić, Mamut, Milinović (od 57. Kovačević), Škaričić, Buble, Čuić (od 52. Biuk), Jenjić, Šarić (od 52. Belančić), Brnić (od 52. Jurica). 

I kadeti Hajduka bili su izuzetno efikasni na gostovanju u Solinu. Trostruki strijelac za momčad trenera Igora Tolića bio je Ivan Šarić

On je najprije u 16.minuti glavom lijepo lobovao gostujućeg vratara Svena Vojnovića nakon preciznog ubačaja Raula Milinovića. Drugi pogodak postignut je pet minuta kasnije nakon lijepe akcije i efektnog duplog pasa u šesnaestercu domaćina, a seriju pogodaka Šarić je završio pospremanjem jedne odbijene lopte u mrežu. 

Ivan Brnić i u ovoj utakmici demonstrirao je svoju brzinu, u 51. minuti lijepo je pobjegao svojim čuvarima, iskoristio odličnu dubinsku loptu i precizno naciljao kut protivničkog gola. Konačan rezultat postavio je Marin Belančić minutu prije kraja utakmice.

17/9/2017 - 13:38 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka