Testni server

Mobile menu
Hajduk i Junak u Sinju organizirali turnir klubova Cetinske krajine

Hajduk i Junak u Sinju organizirali turnir klubova Cetinske krajine

 
4/10/2017 - 12:15 sati
Akademija
Foto: NK Junak

Na Gradskom stadionu u Sinju, u suradnji HNK Hajduk i NK Junak, održan je prvi prijateljski selekcijski turnir nogometnih klubova Cetinske krajine u kojem su sudjelovale momčadi: NK Brnaze, NK Čaporice-Trilj, NK OSK, NK Trilj, NK Tekstilac i NK Junak. Na turniru su nastupili mlađi početnici navedenih klubova. Predstavnici HNK Hajduk su kao poklon svim klubovima sudionicima turnira podijelili lopte.

- Za Hajduk je bitno da se otvara prema malim sredinama kao što je Cetinska krajina, ali i prema drugim sredinama u Dalmaciji, čak i Hercegovini i dalje. Pokrenuli smo jedan ozbiljan projekt s klubovima iz Cetinske krajine, a ono što je cilj je da roditelji i djeca osjete da je Hajduku stalo do razvoja ovih sredina i učinit ćemo sve da ta suradnja napreduje. - rekao je predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Slaven Marasović.

- Cetinska krajina oduvijek je bio rasadnik talenata i sigurno je da najbolji od njih moraju imati svoje mjesto u Hajduku. Hajduk već duže vrijeme ima suradnju s Junakom gdje prenosi metodologiju rada svoje Akademije u Školu nogometa NK Junak i s tim želi približiti treninge i način treniranja. Za dijete je najbolje da se razvija u svojoj matičnoj sredini, Hajdukov cilj nije oduzimanje talenata već detektirati one najbolje i najkvalitetnije i pružiti im priliku da postanu profesionalni nogometaši. - poručio je Ivan Punoš, koordinator suradnje Hajduka i Junaka.


4/10/2017 - 12:15 sati
Akademija
Foto: NK Junak
 • 2021/2022

  Sezonske pretplate

  2021/2022

 • i budi korak ispred!

  Preuzmi HDTV aplikaciju

  i budi korak ispred!

 • I nikad nas neće štufat!

  Već 110 godina to traje…

  I nikad nas neće štufat!

 • Bili tjedan
 • Pretplata

  2020/2021.

  Pretplata

  od 400,00 kn

 • Hajduk stadium tour